Echo CS 2511 TES Motorlu Budama Testeresi

Kuş kadar hafif - Sadece 2,3 kg
13.599,00 TL
Taksit Seçenekleri
Stok Kodu
ECH.CS2511TES
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
* 1.427,90 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı Gün Kargo
Ücretsiz Kargo

Echo Cs 2511 Tes Motorlu Testere

Echo CS2511 Tes modeli , budama işlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Echo Cs 2511 muadillerine göre hafifliği ,dayanıklılığı ve yüksek kalitesi ile ön plana çıkmaktadır.

 
 GÜÇ  1,50 HP / 1,10 KW
 SİLİNDİR HACMİ  25,0 CC
 PALA UZUNLUĞU  25,0 CM
 ZİNCİR  91 - 20 DİŞ
 AĞIRLIK (pala+zincir hariç)
 2,3 KG
 
           
 BU ÜRÜN 2 YIL GARANTİLİDİR. 
              

Echo Cs 2511 Tes Öne Çıkan Özellikleri 

  • 2,3 kg ağırlık (2,75 pala+zincir dahil)
  • Yakıt Depo Kapasitesi : 0,19 litre
  • Yağ Depo Kapasitesi   : 0,14 litre
  • Tek Segman
  • 2 Zamanlı Motor
  • Düşmeyen Vidalı Kapak
  • Zincir yağı ayarlama kolaylığı
  • Oval ve ergonomik tutma kolu
  • Starter (çalıştırma kolu) ile depo kapaklarını açabilme özelliği
  • Askı kancası
  • %100 Japon Üretimi

"Ağaç kesmek ,budamak için ve her durumda en yüksek performans ECHO testereleriyle sağlanır."
 
Mühendislik harikası ve mükemmel izole edilmiş hava filtresi sayesinde daha verimli çalışma sağlanmıştır. Zincir tozu kontrolü ve mükemmel soğutma sistemi , ayrıca güvenilir karbüratör sistemi sayesinde yüksek motor performansı sağlar. Minimum yakıt tüketimi ile maximum performans sağlar. Yeni tasarlanan krank mili ve pala kılavuz kapağı ile maximum toz boşaltma sağlanır. Yatay kesimde asla durmaması mükemmel toz temizliğinin en basit göstergesidir. ECHO ORIJINAL JAPON malıdır.
 
2 YIL PROFESYONEL GARANTİ
Echo ürünleri , nereye giderseniz gidin , nerede kullanırsanız kullanın , dayanıklı olması ve istediğinizi yapması için tasarlanmıştır , en yüksek kalite ve performans standartlarına göre üretilmiştir.
 
% 100 PROFESYONEL 
Echo yalnızca tek standartda ekipman üretir ; profesyonel! Üretilen tüm ürünler kullanılacakları çevreye ve yapacakları işe uygun olarak titizlikle üretilir ve her ekipman maximum seviyede dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ürünler satışa sunulmadan önce zorlu şartlarda test edilmektedir.Echo ürünleri ; bakımları zamanında yapıldığında kullanıcılarına daha uzun süre hizmet edecektir.
 
JAPON TEKNOLOJİSİ ve %100 JAPON ÜRETİMİ
Echo , Yetmiş yılı aşkın süredir profesyonel ürünler üretmektedir.

ECHO' NUN KALBİ
 
ECHO  ürünleri üzerine uzun ve zor geçen günler çalıştıktan sonra, düşünmeniz gereken tek şey iyi iş çıkartılmış olmasıdır. ECHO ürünleri hakkında gözünüz arkada kalmasın, çünkü biz herşeyi sizin adınıza düşündük. Bizim felsefemiz net ve basit! Profesyonel kalitede ürünleri kullanıcıların ihtiyacı için en yüksek kalitede üretmek. Global bir lider olmak için, en ileri teknolojisi benimsemeniz lazım. Güç ve azaltılmış ağırlık için en iyi malzemeleri kullanırız. Bilgisayarlı tasarım ve üretim, üst düzeyde uyum, sonlandırma ve performansı sağlıyor.Böylece Robotlar verimli olmak için sadece işinde son derece tecrübeli ve yetenekli ortaklarımızla yorulmadan çalışıyorlar.

 
ENTEGRE ÜRETİM
 
Motor, ürünlerimizin kalbi ve biz bu yüzden tüm süreci kontrol altında tutuyoruz.Dikey olarak entegre edilmiş sistem ham madde ile başlar ve hepsi Japonya'da yapılan döküm, işleme, ısıl işlem, parlatma, kaplama ve montaj içerir. Motorları ile ünlü olduğunuzda, itibarınızı başkasına vermek asla istemezsiniz. 

 
KALİTE
 
Kontrol edin, kontrol edin ve tekrar kontrol edin. Prototipler, zorlu ölçütleri karşılamak için aylarca arazi testi yapılır. Parça sapmaları emin olmadığından emin olmak için parçalar sürekli ölçülür. Montaj parçaları uygun olup olmadığı test edilir. Her motor çalıştırılır ve ilk çekildiklerinde çalışıp çalışmadığından emin olmak için ölçülür.
 

 
GÜÇ : 1,0 HP - 1,5 HP
PALA UZUNLUĞU : 25 CM
ZİNCİR : 91
AĞIRLIK : 2,0 KG - 3,0 KG
süper
çok hafif ,hızardan beklediğiniz ne varsa karşılıyor.motor küçük diye zorlanır sanmayın cayır cayır kütük,dal, çalı .kereste kesiyor.tek elle rahat kullanıyorsunuz.ince çalıda çift elle kullanın
HÜSEYİN KUMCU | 25/11/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Echo CS 2511 TES Motorlu Budama Testeresi Echo CS 2511 TES Motorlu Budama Testeresi ve Diğer Kaliteli Benzinli Testere Modelleri En Uygun Fiyatlarla Vade Farksız 9 Taksit ve Ücretsiz Kargo Avantajıyla enbahce.com'da. ECH.CS2511TES
Echo CS 2511 TES Motorlu Budama Testeresi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.