Akülü Budama Makası Nasıl Seçilir? | enbahce.com

11-01-2021 15:51
Akülü Budama Makası Nasıl Seçilir? | enbahce.com

Akülü Budama Makası Seçimi

Budama Nedir ?

Budama işlemi, ağaçların dal ve yapraklarını düzenli ve kuvvetli bir şekilde meydana getirebilmeleri için gereklidir. Verimli zamanlarının daha uzun sürmesi, güçleri azalmış olanların kuvvetlerini artırmak ve yüksek kaliteli ürünler verebilmeleri için yapılmaktadır.

 budama_makasi_bypass budama_makas 

 

Odunlaşmış bitkilerde kırık, ezik, hastalıklı, sık ve eğri büyümekte olan dallar budanarak ağaçlara düzgün şekiller verilir. Ağaç dalları, gül fidanları ve her türlü bitkide budama makası bahçelerinizi güzelleştirmek için kullanılmaktadır.

Bahçe sahibi olan herkesin alet çantasında mutlaka budama makası bulunmalıdır. Ağaç budama bir bahçe sahibinin en zorlandığı işlerden biridir ki budama makasları bu esnada devreye girer. Makasın modeline ve özelliğine göre ister hobi amaçlı, isterseniz de profesyonel olarak kullanabilirsiniz. Budama makaslarının ağız tiplerine göre iki çeşidi bulunmaktadır.

  • Bypass budama makası
  • Anvil budama makası
budama_makasi_bypass

 Bypass budama makası
budama_makasi_anvil

Anvil budama makası(örs budayıcı)
                                           
Bypass budama makası; yeşil dallar ve net bir kesim istediğinizde kullanılır. Anvil budama makası(Örs budayıcı) sert ve ölü dalları kesmeniz için idealdir.
Amacınıza ve bütçenize uygun budama makaslarını incelemek için tıklayın.

Akülü Budama Makası

 budama_makasi_bahco

Bağcılık, ağaçlandırma, ormancılık gibi özellikle profesyonel kullanım için tercih edilen akülü budama makasları pratik kullanımı ile işlerinizi kolaylaştırır.

Neden Akülü Budama Makası Almalıyım?

Akülü budama makasları kullanıcısına birçok avantaj sağlar. Üstün teknolojik motorlarla üretilen akülü budama makasları çağın gereklerine uygun tasarımıyla bahçe işlerinizde fark yaratıyor. Pratik kullanım ve üstün performans ile iş yükünü azaltmayı hedefliyor.

Akülü budama makasları sensör özelliği sayesinde daha yüksek güvenlikli budama imkânı sağlarken farklı modlar ile de hızlı geçiş imkânı sağlamaktadırlar. Sensör özelliği aynı zamanda yaralanmaların da önüne geçmektedir. Kablolu modeller; tek bir şarj dolumu ile uzun süre kullanım avantajı sağlar. Akülü budama makası şarjı bitse dahi çok kısa sürede şarj edip kullanıma devam edebilirsiniz. Kablosuz modeller ise iki veya daha fazla akü seçeneği ile satışa sunularak, kullanıma göre tam bir iş günü boyunda yetebilecek şekilde tasarlanmaktadır. Lityum iyon teknolojisine sahip bataryalar uzun ömürlüdürler ve hızlı şarj özelliğine sahiptirler.

Parmak pozisyonuna göre bıçak açılımları sayesinde hem hızlı geçiş yapabilirsiniz. Normal koşullarda kesmekte zorlandığınız kalın dalları bile kolaylık ile kesebilirsiniz. Bu da akülü budama makaslarını diğer modellerin önüne geçirmektedir.

Akülü budama makaslarında; farklı dalların ve ebatlarının kesimlerine uygun modeller tasarlanmıştır. 25mm., 32mm., 40mm., 45mm. çapındaki dalları kesmek için farklı kapasite makaslar mevcuttur.

Akülü Budama Makaslarının Avantajları;

  • Yüksek Verim
  • Yüksek Hız
  • Pratik Kullanım
  • Hafif ve Kullanışlı
  • Güvenli
  • Ergonomik
  • Kullanıcı dostu
  • Daha çok iş daha az yorgunluk

Akülü Budama Makası Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler;

Akülü budama makası seçerken ağaç dal yapınızı mutlaka göz önünde bulundurup ona uygun bıçak yapısı, ürün ağırlığı ve batarya gücü belirleyebilirsiniz.

Akülü budama makası alırken öncelikle kesim çapına dikkat edilmesi gerekmektedir. Bunun yanında bıçakların pozisyonu, ezmeden kesiyor olması, demonte bıçak yapısına sahip olması gibi özellikleri akülü budama makası seçerken en çok dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır.

Akülü budama makası tavsiyeleri arasında yer alan tüm ürünleri enbahce.com'da bulabilirsiniz.


 akulu_budama_makasi_felco  akulu_budama_makasi_pellenc


 
Akülü budama makası seçimi ile ilgili daha fazla bilgi için  
lütfen enbahce.com ürün uzmanıyla irtibata geçin. 


  0850 303 03 26            0 530 633 32 03           en@enbahce.com

En Çok Tercih Edilen Akülü Budama Makası Markaları Hangisidir ?

En çok tercih edilen akülü budama makası markalarından bazılarını Engarden, Pellenc, Hyundai, İtal, Yasuta, Volpi, Bahco olarak sıralayabiliriz. Bu markalar  akülü budama makası fiyatları arasında en uygun fiyata ve yüksek performansa sahiptir. Bunun yanında kullanıcılar tarafından sürekli tavsiye edilen şarjlı budama makasları içinde yer almaktadır. Pek çok marka ve model akülü budama makasına buradan ulaşabilirsiniz.

Akülü Budama Makası Yapımı

Akülü budama makası çağın gereklerine uygun ve teknolojik tasarımlarıyla kullanıcısına iyi deneyimler yaşatmayı hedefler ve profesyonel olarak tasarlanıp üretilir. Çok çeşit ve uygun fiyat avantajı ile sizde kendinize uygun akülü budama makasını almak için enbahce.comun indirimli fiyatlarını incelemeden karar vermeyin. Burada her bütçeye uygun işlerinizi kolaylaştıracak bir şarjlı budama makası mutlaka vardır.

Hayatınızı kolaylaştıran akülü budama makaslarının kaliteli ve güvenli bir şekilde satışını gerçekleştiriyor, bağ-bahçe ve ağaç budama işlemlerinizi kolaylaştırmak için çalışıyoruz.

Merak ettiğiniz diğer blog yazılarımıza buradan erişebilirsiniz.



 
Akülü budama makası seçimi ile ilgili daha fazla bilgi için  
lütfen enbahce.com ürün uzmanıyla irtibata geçin. 


  0850 303 03 26            0 530 633 32 03           en@enbahce.com

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.